ICQ Global Hungary

Szeretettel köszöntünk az ICQ Global hivatalos magyarországi partnerének honlapján!

Soha nem volt fontosabb, hogy olyan kulturális közeget építsünk – akár vállalati, akár magán környezetünkben – amely értékként tekint az egyenlőségre és amelyben az emberek úgy érzik, hogy értékelik őket és szívesen tartoznak a közösségeikhez. Abban hiszünk, hogy egy elfogadó környezetben a különbözőségek sokszoros értékké konvertálhatók, az innováció és az elköteleződés erősödik, az egyes emberek hozzájárulása növekszik. Ennek érdekében az emberi kapcsolatok minél szélesebb körben történő javítását tekintjük küldetésünknek és szenvedélyesen hiszünk abban, hogy sok olyan nyitott partnerre találunk, akik osztják céljainkat és készek a pozitív változásokra.

Laincsek János vagyok, az ICQ Global hivatalos magyarországi partnere, mester trénere és akkreditált tanácsadója.

Az interkulturális intelligencia (ICQ) számomra leginkább egy vállalat-, csapat- és életvezetési filozófia. Az ICQ a klasszikus vezetéselméletet és az önmenedzsmentet egy új, magasabb szintre emeli.

Egy cég vezetőjeként az ICQ eszközrendszerét használva képes leszel nyitottá válni az ügyfeleid és munkatársaid meglátásaira, valamint meggyőződni arról, hogy mindenki érti és osztja a víziódat.

Egy csapat vezetőjeként az ICQ tudás megszerzésével mély önismeretre és a kollégáid alapos megértésére leszel képes annak érdekében, hogy egy kiválóan együttműködő és a különbözőségeket értékké szintetizáló csapatot hozz létre.

Magánemberként megértve, hogy az emberek miért gondolkodnak, éreznek és cselekednek másként képes leszel arra, hogy a legtöbbet tudd kihozni magadból, hogy őszinte kíváncsisággal tekints magadra és másokra, és hogy nyitott maradj a folyamatos fejlődésre és a más nézőpontok befogadására.

Hogy az interkulturális tudást (ICQ) minél több emberhez és vállalathoz tudjuk eljuttatni szükségünk van olyan kiváló szakemberekre – coach-okra, trénerekre, facilitátorokra -, akik segítenek a tudás széleskörű átadásában.

A Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) által akkreditált képzésünk (10 CCE pont) elérhető magyar és angol nyelven egyaránt immár Magyarországon is.

Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy 2019-ben 13 kiváló szakembert képeztünk ki Magyarországon és vérteztünk fel az interkulturális tudással. Akkreditált tanácsadóink között megtalálhatók évtizedes tapasztalattal bíró belső és külső trénerek és coach-ok csakúgy, mint HR szakemberek, felsővezetők és üzleti tanácsadók.

De miről is van szó?

Egy olyan komplex tudás-csomagról, amely egy nemzetközileg elismert, többszörös díjnyertes eszközre, a Global DISC™-re épül és amely számos további innovatív elemmel egészül ki, mint pl. a Global DISC QUEST™, amely egy izgalmas, interaktív személyiségfejlesztő program, mely segít kilépni a megszokott rutinból és kihozni a bennünk rejlő potenciált.

Amint megismered azt az útmutatót, hogy az emberek miért gondolkodnak és cselekednek másképpen, képes leszel arra, hogy a megfelelő stratégiával ezeket a különbségeket értékké változtasd ahelyett, hogy azok mindennapi teherként nehezednének rád. Így rengeteg energiát spórolhatsz azzal, hogy nem küzdesz valami ellen, amit nem is szeretnél csinálni, hanem ezt az energiát arra tudod felhasználni, amit igazán el szeretnél érni. Küldetésünk éppen ez, hogy e tudás átadása révén te is a legtöbbet legyél képes kihozni magadból és másokból és így egy sokkal boldogabb, elégedettebb világban éljünk.

Partner vállalatunk, az ICQ Global egy Brighton-i székhelyű, többszörös díjnyertes tanácsadó cég, amely akkreditált coach-ok és trénerek nemzetközi hálózatával rendelkezik és eltökélt abban, hogy kiképzett tanácsadói segítségével olyan vezetőkkel és csapatokkal dolgozzon együtt, amelyek világos célokkal és kiváló szakértelemmel rendelkeznek, ugyanakkor nem értik, hogy miért csak egy részét tudják elérni annak, amire valójában képesek lennének. Nemzetközi hálózatunk tudását, valamint az ICQ Global egyedi megoldásait Fortune 500-as vállalatok, KKV-k és magánszemélyek sora kamatoztatja és alkalmazza világszerte és most már Magyarországon is.

Ha készen állsz a változásra és szeretnéd kihozni magadból és környezetedből a legtöbbet, szeretettel várjuk jelentkezésedet itt!