Legutóbbi képzésünk

A Flow Alapítvány szervezésében 2020.05.16-án került megrendezésre az első Street Training Online rendezvény. A járványhelyzet miatt a két éve indított és eredetileg szabadtéren megrendezésre kerülő esemény ezúttal az online térben zajlott. A nagy sikerű rendezvényen a résztvevők 50 program közül választhattak. A tréningek között a múlt őszi eseményt követően ezúttal is két alkalommal szerepelt az ICQ Global Master Trainer-e, Laincsek János interaktív programja.

A résztvevők a gyakorlatokkal színesített tréning során betekintést nyerhettek az interkulturális intelligencia világába, megtapasztalhatták, hogy az  önismeretük fejlesztése és a helyzetekre többféle nézőpontból való rálátás képessége új távlatokat nyit szakmai- és magánéleti kapcsolataik fejlesztése terén. A tréninget követően többen jelezték, hogy szívesen folytatnák a képzésen megismert témában való elmélyülést, amelyre az ICQ Growth Mindset képzés kiváló lehetőséget nyújt számukra.

Résztvevőink mondták a tréningről:

“Köszönetet szeretnék mondani a tegnapi tréning kapcsán, nagyon hasznos és emlékezetes volt. Úgy gondolom a jövőben fel tudom majd használni azt a tudást amit ebben a másfél órában kaptam és sokat fog segíteni a másokkal való konfliktusban, a megértésben és az előítéletesség leküzdésében. Mi több, az önismeretben, rájöttem a tréning alatt, hogy van amin nekem is változtatnom kell.”

„Köszönöm szépen a részvételi lehetőséget a szombati tréningen, nagyon érdekes és gondolatébresztő volt! Számomra az egyik legfontosabb üzenet – amelyet én is propagálni szoktam – az előítéletesség, a percepciók levetkőzésének szükségessége volt, mivel számtalan alkalommal tapasztalom a környezetemben ezeknek a tudattalan előfordulását, alkalmazását. Külön tetszett annak kiemelése, hogy mások történetének, hátterének, motivációjának valódi megismerése a saját életünkre is pozitív hatással bír. A felajánlott teszt/tréning lehetőség nagyon érdekelne, szeretném mélyebben is megismerni a témát.”

„Nagyon szépen köszönöm a tréninget, nagyon tanulságos és elgondolkodtató volt. Kiderült számomra, hogy ezen a területen van még mit fejlődni, és érdekelne, hogy miképpen lehetne.”

„Szeretném megköszönni a tréninget. Sok minden elhangzott amin még el fogok gondolkozni. Amit ma elviszek magammal az az, hogy aki nem áll készen a változásra, az előrelépésre, aki nem akarja vagy nem tudja velem megosztani a gondolatait, az érzéseit, azt nem kell erőltetnem. Mindezek mellett rengeteget kell még tanulnom, ezért szeretnék élni az általad kínált lehetőséggel és kérném, hogy írj/küldj pár sort, linket stb. a továbblépési lehetőségekről.”

„Nagyon köszönöm a szuper tréninget, a téma és az átadásmódja számomra telitalálatnak bizonyult! Az értékelést meg fogom tenni a STO oldalán, de ezen túl is érdekelne a felajánlott tréning! Mivel amúgy is érdekel, (a tanulmányaim és a munkatapasztalataim mellett aktívan dolgozom magamon is), így örömmel mélyülnék el még jobban a témában.”

„Köszönöm a tegnapi tréninget, élveztem a feladatokat és a felismeréseket is. Említetted, hogy van folytatási lehetőség. Érdekelnek a részletek. Kérlek, küldd el. Az applikáció nevére is kíváncsi vagyok, ami a komfortzónából rugdos finoman de rendszeresen kifelé :)„

„Köszönöm szépen a mai tréninget. Valóban gyors és nagyon kompakt volt. De követhető, informatív, elgondolkodtató és továbbgondolkodásra késztet. Biztos vagyok benne, hogy ülepedik és lesz ami beépül majd, vagy továbblépésre késztet. Élni szeretnék a lehetőséggel amit felajánlottál. :)”

„Köszönöm szépen a tegnapi tréninget, sok hasznossal lettem gazdagabb :)”

„Nagyon szépen köszönjük a mai tréninget, hasznos, tanulságos és ragyogó volt :)! Engem érdekel a lehetőség, amit felkínáltál, várom szeretettel a további információkat.”

„Köszönöm szépen a részvételi lehetőséget, nagyon mély és tartalmas üzenetet adtál át.”

„Remek volt ez a másfél óra, gratulálok és köszönöm.”

„Köszönöm a 1,5 óra értékes időt 🙂 továbbra is megpróbálok minél több erőfeszítéssel megérteni másokat, tovább fejlődni :)”

„Szuper volt, köszönöm szépen! Érdemes tanulni másoktól, a világtól!”

„Meghallgatni nem egyenlő megérteni a másikat. Ragyogó tréning volt!!! :)”

„Másokat jobban megérteni és más helyzetébe belegondolni, de ehhez kell az önismeret 🙂 Köszönöm, nagyon élveztem a tréninget.”

„Amit viszek magammal: A szóértés fontosságán gondolkodom… És jelentkezem még. Köszönöm szépen!”

Street Training a Városligetben 2019. őszén